Bridgeboetiek
Webshop Bridgeboetiek
VBL Ledenlijst downloaden
Kies eerst seizoen en kies dan een selectie (alle leden VBL, leden van een bepaald VBL-district of leden van een bepaalde club). Normaal kiest u het huidige seizoen, maar in de maanden juli tot oktober worden de ledenlijsten herwerkt en zijn deze nog onvolledig. Ook de gepubliceerde masterpoints zijn dan nog niet volledig bijgewerkt. In die maanden kiest u best het vorige seizoen.
Klik vervolgens op "downloaden".
Als resultaat krijgt u een gecomprimeerde ledenlijst (zip-file) in format .csv, met volgende gegevens: lidnummer VBL, naam + voornaam, lege kolom, clubnummer, clubnaam en aantal masterpoints. U moet de zip-file selecteren en "uitpakken" (klik éénmaal op de filenaam, klik dan in de taakbalk op "bestand" en "alles uitpakken", en vergeet niet tijdens het uitpakproces de gewenste map aan te duiden).
U kunt nu in de gekozen map de .csv file openen en eventueel opslaan in een ander format, o.a. als Excelfile.

U kunt deze ledenlijst ook rechtstreeks gebruiken in het Messerbridge uitrekenprogramma. U moet hiervoor de .csv-file opslaan in de Messerbridge directory "Spelers" als VBLLEDEN.csv. U kunt de lijst nu gebruiken in het Messerbridge programma (zie handleiding Messerbridge).

Een uitleg over de lidcodes vindt u HIER.


Seizoen:
Filter:

♥ ♦