Uitslagen - Wedstrijden wijzigen - Masterpoints - Systeemkaarten - Wedstrijdbladen - Teammelding
OPGELET: vanaf seizoen 2014-2015 zijn er nieuwe interactieve toepassingen beschikbaar voor de Liga-afdelingen en kunnen alle leden de uitslagen van competitiewedstrijden van hun club ingeven; scans van wedstrijdbladen verzenden (u hebt dan hiervoor geen emailprogramma meer nodig); aanvragen wijzigen wedstrijddatum, speellokaal wedstrijd of aanvangsuur; aanvragen omwisselen uit/thuis; systeemkaarten opladen; aanmelden teams voor het nieuwe seizoen.

Om in deze toepassingen te geraken: vul uw VBL-lidnummer en uw wachtwoord in, klik dan op "Log in".
Eens ingelogd ziet u de teams van uw club: klik op "Wedstrijden" en daarna op de wedstrijd waarvoor u een actie wenst te ondernemen.
Op deze pagina bevindt zich ook een knop "Teammelding nieuw seizoen", en een knop voor het opladen van uitslagen tornooien uit bridge-uitrekenprogramma's voor het bekomen van masterpoints.

Indien u nog niet over een wachtwoord beschikt, of uw wachtwoord niet meer kent, klik dan op "Wachtwoord vergeten?", en in het volgende scherm op "Nieuw wachtwoord genereren": u krijgt dan een paswoord toegezonden op het e-mailadres dat u als lid opgegeven hebt.
Het is dus wel noodzakelijk dat het VBL secretariaat over uw emailadres beschikt (u kunt dit melden via het meldformulier "Lid", of via email aan info@vbl.be of competitie@vbl.be.


Een complete handleiding voor onze competitietool vinden jullie HIER .


Masterpoints opladen

Via deze tool kunnen de clubs (de verantwoordelijke voor het uitrekenen van het clubtornooi) de Masterpoints behaald door hun leden in de clubtornooien rechtstreeks ingeven in de VBL bestanden masterpoints.

Log in met je lidnummer en wachtwoord (als je nog geen wachtwoord hebt, zie hierboven hoe je het kan aanvragen).
Klik op de knop "Wedstrijdresultaten uit het bridgeprogramma uploaden".
Selecteer het bestand dat aangemaakt werd voor de berekening van de masterpoints en klik op "Verzenden".

Je kan de resultaten zien via Leden > Masterpoints raadplegen.Lidnummer:
Wachtwoord:Wachtwoord vergeten?


♥ ♦