Bridgeboetiek
Webshop Bridgeboetiek
Bestellen van duplicaties giften
Bestellen

U kunt uw duplicaties bestellen:
Per e-mail: info@vbl.be
Per telefoon: 03-286.07.58


Bestel tijdig !!!
Liefst minstens 1 maand vooraf om er zeker van te zijn dat wij kunnen leveren wat u bestelt.


BELANGRIJK: als u minder dan 2 weken voor het tornooi of wedstrijd uw bestelling plaatst, dan worden de tarieven verhoogd met 25%. Als u minder dan een week vooraf bestelt, dan kunnen wij niet garanderen dat de duplicaties kunnen geleverd worden.

Kaartverdelingen
Zonder instructies van uw kant, worden alle kaartverdelingen door onze computer gemaakt op een volstrekt willekeurige manier.
Maar u kunt uiteraard ook laten dupliceren met kaartverdelingen die u zelf gemaakt hebt, bijvoorbeeld “met-de-hand-gegeven” of kaartverdelingen rond een bepaald thema, (zoals voor lessen of trainingen). Stuur ons die verdelingen per e-mail.

Opmerkingen:
  1. De bestelling moet voldoende lang vooraf (liefst minstens een maand) gebeuren om ons toe te laten een planning te maken. Hoewel wij zowat 3.000 borden met kaarten in voorraad hebben (een zware investering), gebeurt het soms dat die allemaal in circulatie zijn. Als je dan te laat bestelt, dan loop je het risico dat wij je niet meer kunnen helpen.
  2. De bestelling moet uiteraard afgehaald worden en (liefst zo vlug mogelijk) terug gebracht.
  3. De borden moeten gesorteerd terug gebracht worden, zoniet zullen wij ons verplicht zien om extra € 25 aan te rekenen voor het bijkomende werk.
  4. Bij de duplicaties wordt ook een aantal afdrukken van de kaartverdeling geleverd om uit te delen na het tornooi. Wij geven u wel de raad om de nodige discretie in acht te nemen met de kaartverdelingen en uiteraard eveneens met de gedupliceerde borden.
♥ ♦