Bridgeboetiek
Webshop Bridgeboetiek
Info Bridgeboetiek
Bridgeboetiek VZW

Adres:Huis van de Sport
4de verdieping
Boomgaardstraat 22b45
2600 Antwerpen
Tel.:03 286 07 58
E-mail:info@vbl.be , boetiek@vbl.be
Webshop:www.vbl.be/webshopfrontendproductcategories.aspxOpeningsuren:

•Maandag, woensdag en donderdag: van 09h00 tot 16h00
•Dinsdag, vrijdag, zaterdag, zon- en feestdagen gesloten


Bestellingen:

U kunt een bestelling plaatsen via onze Webshop.
Ook per telefoon of e-mail nemen we graag uw bestelling aan.
U kan uw bestelling bij ons afhalen, of laten verzenden via de post (u betaalt dan wel de verzendingskosten).


Wegbeschrijving - (Huis van de Sport)


•Met de trein:

U stapt af in het station Antwerpen-Berchem en u verlaat het station langs de achterkant. De Boomgaardstraat begint aan de overzijde van de Stanleystraat een beetje naar rechts. Het gebouw bevindt zich aan het andere einde van de straat op ongeveer 800m van het station. Het is een groot bakstenen gebouw: "Huis van de Sport".

•Met de tram of de bus:

Tramlijnen 7 en 15 stoppen op de hoek van de Grotesteenweg en de Boomgaardstraat. Ook talrijke autobussen stoppen daar. Het "Huis van de Sport" bevindt zich na ongeveer 100m op de rechterkant in de Boomgaardstraat.

•Met de auto:

- Vanuit Brussel:
U verlaat de E19 door de Craeybeckxstunnel, richting Antwerpen-Centrum. Voor de 1ste verkeerslichten na de tunnel: rechtsaf, richting Singel-Noord. Op de Singel moet men aan de 1ste verkeerslichten, ter hoogte van Berchem kerk, links afslaan richting Antwerpen-Centrum. U rijdt op de Grotesteenweg tot aan de Boomgaardstraat (6de rechts aan brouwerij "De Koninck"). Het "Huis van de Sport" bevindt zich na ongeveer 100m op de rechterkant in de Boomgaardstraat.


- Vanuit Hasselt/Turnhout/Gent:
U neemt zo snel mogelijk de Antwerpse Singel en ter hoogte van "Mechelse Poort" (Berchem Kerk) neemt men de Grootesteenweg richting Antwerpen-centrum. U rijdt op de Grotesteenweg tot aan de Boomgaardstraat (6de rechts aan brouwerij "De Koninck"). Het "Huis van de Sport" bevindt zich na ongeveer 100m op de rechterkant in de Boomgaardstraat


- Vanaf de Grotesteenweg:
Ongeveer 500m voorbij Berchem kerk vindt u de brouwerij "De Koninck". U slaat voor de brouwerij rechts de Boomgaardstraat in. Het "Huis van de Sport" bevindt zich na ongeveer 100m op de rechterkant.
♥ ♦